Waterbesparend douchen - Upfallshower
Logo | Upfallshower
Upfall Shower gebruikers bespaarde vorig jaar meer dan 100.000.000 liter drinkwater en héél véél energie!

Wat bespaar ik?

Een Upfall Shower is een slimme douche die je veel geld en water bespaart. Hij kost €4.295,00, maar dat heb je snel terugverdiend. Kijk maar: Stel, je hebt een gezin van vier en je wilt een nieuwe douche. Een mooie gewone douche kost bijvoorbeeld  €2.000,00. Je gebruikt dan veel water en gas om te douchen: €1.144,00 per jaar. Een Upfall Shower kost meer, maar je gebruikt veel minder water en gas: €343,20 per jaar. Dat scheelt €800,00 per jaar! Na drie jaar heb je de Upfall Shower terugbetaald. Daarna houd je geld over. Een Upfall Shower is ook goed voor het milieu. Je verbruikt minder water en energie, dus je stoot minder CO2 uit. Je maakt ook minder afvalwater. En de Upfall Shower is recyclebaar en makkelijk te plaatsen. Je hebt alleen water, elektra en een afvoer nodig. Geen extra pompen, leidingen of boilers. En je kunt lekker lang douchen zonder zorgen onder de grote regendouche die maar liefst 3x zoveel water geeft als een normale douche. Alleen dat al is een reden om te gaan douchen onder de Upfall Shower.

Besparen | Upfallshower

Duurzaam douchen en veel gas besparen met je cv

Voor de Upfallshower-modellen die vanaf de zomer van 2023 geleverd gaan worden, is geen CV met een boiler meer nodig. Een normale CV is voldoende. Echter, alle Upfalls die vóór die leverdatum zijn geleverd, werken alleen goed in combinatie met een CV met een interne boiler.

Besparen | Upfallshower

Anderhalf uur douchen met een 200 liter boiler

Als je een nieuw huis koopt of je wilt verduurzamen met een boiler, is het belangrijk om op de grootte te letten. Een standaard boiler heeft meestal een capaciteit van niet meer dan 200 liter, wat betekent dat je maar 20 minuten kunt douchen met een regendouche. Echter, met een goed geïnstalleerde en geïsoleerde Upfallshower kun je wel anderhalf uur douchen.

Besparen | Upfallshower

Welke boiler heb ik nodig?

Hoeveel liter boiler heb ik nodig? Hoeveel liter warm water per douchebeurt? Met een boiler van 200 liter kun je met een regendouche amper 20 minuten douchen.

Besparen | Upfallshower

Kleine boiler, minder zonnepanelen

Een kleinere boiler is niet alleen goedkoper in aanschaf maar ook in gebruik en je hebt ook minder zonnepanelen nodig.

Besparen

Upfallshower met doorstromer

De meest ideale oplossing een 13kW doorstromer van Clage plaatsen die de Upfall en ook een wastafel van warm water kan voorzien. Alleen energie verbruik tijdens gebruik, geen energieverlies aan een warmwater opslag zoals een boiler. Deze kleine doorstromer kan direct achter het glas van de Upfall geplaatst worden.

Je krijgt een boiler? Kijk dan even deze video

Een boiler kost je meer dan je lief is

Mooie woorden van héél veel tevreden klanten!