Ambassadeurs - Upfallshower - Comfortabel, warm & luxe douchen
Logo | Upfallshower

Ambassadeurs

Ambassadeurs | Upfallshower

Reinier van den Berg
Weerman bekend van TV. Specialist op het gebied van weer, klimaat en duurzaamheid

"Het weer, ons klimaat, onze aarde heeft mij altijd al beziggehouden. De laatste decennia echter zie ik meer en meer problemen verschijnen in onze leefomgeving die het gevolg zijn van de manier waarop wij omgaan met onze aarde. Duurzame innovaties zoals de Upfallshower zijn broodnodig om het tij te keren. In ons land gaan jaarlijks miljarden liters schoon drinkwater naar de douche en die worden eenvoudig weg nauwelijks gebruikt door het riool gespoeld. Het rendement van de Upfallshower van 70% is door de KIWA aangetoond, dus waar wachten we op?"

Ambassadeurs | Upfallshower

Ruud Koornstra
Nationale Energie Commissaris, visionair, duurzaamheids strateeg en ondernemer.

“Innovaties op het gebied van duurzaamheid hebben mijn passie en zijn mijn dagelijks werk. Waar ik kan zal ik innovaties voor een betere wereld ondersteunen. We zijn te lang bezig deze prachtige aarde te verwoesten. Het is de hoogste tijd ook dat uitvindingen zoals de Upfallshower nu eens groot op de kaart gezet worden. De hoeveelheden water en energie die deze manier van douchen bespaart is gigantisch, zonder in te boeten op kwaliteit of comfort en zal wereldwijd een enorme impact gaan hebben in de toekomst. Douchen zoals we nu doen zal in de toekomst verleden tijd zijn, dat is mijn overtuiging!”

Ambassadeurs | Upfallshower

Milan van der Meulen
Climate Reality Leader
Top 3 Beste jonge ondernemers van Nederland. Trained by Al Gore

“De urgentie van onze klimaatprobleem is nog nooit zo groot geweest als nu, maar de oplossingen zijn nog vele malen groter. Concrete maatregelen zoals Upfallshower bewijzen dit. Een duurzame oplossing met een financiële besparing zonder in te leveren op comfort.”

Ambassadeurs | Upfallshower

Randall van Poelvoorde
Exponential TechnologyStrategist & Speaker

​“Onze wereld verandert snel. Niet vooruit gaan door vast te houden aan oude gewoontes kan niet meer, willen wij onze planeet leefbaar houden voor al diegene die na ons komen. Eén van die gewoontes die echt moet veranderen is het douchen met drinkwater. In Nederland gaan grote hoeveelheden water vrijwel direct de afvoer in terwijl er veel betere duurzame oplossingen zijn zoals het upcycle douchen. De Upfallshower is daarom een product waar ik echt in geloof. Het wereldwijd upcycle douche kan wereldwijd een enorm verschil maken."

Ambassadeurs | Upfallshower

Maurits Groen
Oprichter WakaWaka, Chief Commercial Officer EnergetikaNL. Medeoprichter van o.a. MGMC, Kipster, Greenem, Milieubende, DoTheBrightThing

“Douchen is voor veel mensen een dagelijkse luxe. Tot 37 graden opgewarmd water stroomt dan 'normaal' binnen een seconde meteen weer de afvoer in. Collectief is dat een fors energie - en watergebruik. Upfall Shower maakt een combinatie van luxe douchen, maar met VEEL minder milieubelasting mogelijk. Een geweldige vinding!"

Ambassadeurs | Upfallshower

Michiel F. van Veen
Innovatiemanager at InnovatieLink

​“Een warme douche is opgewarmd water langs je lichaam laten stromen met een slechte warmte overdracht. Dus het verwarmde water stroomt nauwelijks afgekoeld weer weg. Veel mensen willen wel besparen maar met behoud van comfort: De Upfall Shower lijkt hierin een doorbraak!"

Ambassadeurs | Upfallshower

Maarten Hardon
Directeur Venty BV. Advising all relevant activities in the field of oil and gas, offshore, marine and wind energy.

“In de offshore en scheepsbouw is de Upfall Shower een schitterende uitvinding. Denk eens aan bijvoorbeeld een booreiland of een cruiseschip. De Upfall Shower biedt de mogelijkheid tot enorme besparingen aan water en energie en tegelijkertijd een enorme luxe met nauwelijks afvalwater."

Ambassadeurs | Upfallshower

Maurice Groenteman
Sr.Consultant International Business & SIB Adviseur

​“Een revolutionair idee bedenken is één ding, maar het ook echt uitvoeren en op de markt brengen is iets heel anders. Wat René Betgem met zijn "upfall water-saver shower" aan het bewerkstelligen is, kan meer zijn dan die spreekwoordelijke druppel op de groeiende plaat om daadwerkelijk zuiniger om te gaan met één van de meest schaarse zaken op onze aarde: water! Chapeau voor dit unieke initiatief.”

Ambassadeurs | Upfallshower

Johannes Boonstra
‎Executive board member at Wetsus - ‎Wetsus, European Centre of Excellence for Sustainable Water Technology

“De Upfall Shower is een prachtig voorbeeld van een duurzame techniek waarmee ieder huis water en energie kan besparen. En dat ook nog met behoud of vergroting van het leef comfort! Wetsus juicht deze ontwikkeling dan ook van harte toe."

Ambassadeurs | Upfallshower

Levi van Kempen
TV host, actor, presenter & voice-over. Sustainable inspirator. Bekend van o.a. Goed Tijden Slechte Tijden

“Al jaren zet ik mij in voor een duurzame toekomst. Voor mijn eigen woning, die volledig duurzaam zal zijn heb ik natuurlijk gekozen voor de Upfallshower. Duurzaamheid en comfort gaan hier samen in een schitterende styling. Energie besparen is mooi, maar water besparen is een must. Upfallshower combineert beiden en zal het douchen wereldwijd gaan veranderen."

Ambassadeurs | Upfallshower

Jasper Fleers
Ambassadeur van 'Het nieuwe douchen'. Oprichter De Groene Lobby, één van de honderd duurzaamste jongeren van Nederland, Inspiratie spreker

“We moeten de wereld verduurzamen! Zelf zet ik me dagelijks in om de transitie naar een duurzame wereld te versnellen. Wat ik mooi vind aan duurzame innovaties is dat zij vrijwel altijd op de lange termijn, ook financieel interessant zijn. Zo ook de Upfall Shower! Niet alleen maak je de wereld beter, het is ook een slimme en comfortabele investering!”

Ambassadeurs | Upfallshower

Johan Bel
Eigenaar Mijn Waterfabriek. Ondernemer in de circulaire economie. Specialist in duurzame watersystemen

​“Mijn Waterfabriek levert duurzame watersystemen om gebouwen volledig waterneutraal en zelfvoorzienend te maken. De eerste stap om dat te realiseren is besparing op watergebruik en daarbij vormt de Upfall Shower een onmisbare schakel. De combinatie met energiebesparing en luxe douchen is uniek en zeer overtuigend voor de gebruiker.”

Ambassadeurs | Upfallshower

Iwan Fransen
Bouwkundig Ingenieur

“De Upfall is niet alleen een enorm duurzaam product met indrukwekkende besparingen maar bied ook oplossingen voor de wens om een zeer comfortabele douche toe te passen zonder dat er veel aanpassingen nodig zijn aan wateropbrengst en warmwater bereider (snel genoeg voldoende warm water). Dit zorgt bij gangbare regendouches nog wel eens voor teleurstellingen.

Wij gebruiken een warmtepompboilertje van 100 liter die met 500 watt al ons water verwarmt, douchen, wassen en afwassen. Dat is ondenkbaar met gangbare riante douches.

Daarnaast is het heerlijk om zo riant te douchen en te weten dat je niet onnodig verspilt. Sterker nog, je bespaart. Geen schuldgevoel dus :) En dat je in gedeeltelijk hergebruikt water staat te douchen is totaal niet merkbaar!”

Ambassadeurs | Upfallshower

Jan Vayne
Piano kunstenaar, wereldwijd bekend

“Ja, ik maak mij zorgen om de wereld van morgen. Hoe gaat die eruitzien voor mijn dochter, voor haar kinderen ...? De laatste honderd jaar hebben wij massaal roofbouw gepleegd op onze aarde. Natuurlijke bronnen raken uitgeput, vervuiling van lucht en bodem om ons heen, klimaatverandering, we leven er maar op los. Dat is waarom ik volledig achter een product als de Upfall Shower kan staan. Het voldoet aan al onze eisen van luxe en comfort en tegelijkertijd bespaart deze douche enorm veel water, afvalwater en energie."

Ambassadeurs | Upfallshower

Henk Ovink
Special Envoy for International Water Affairs at Kingdom of the Netherlands. Appointed by the Dutch Government

“Water is schaars, we waarderen het slecht, teveel zorgt voor overstromingen met veel schade en slachtoffers en te weinig voor instabiliteit, vluchtelingen en conflicten. We voelen wereldwijd de impact van klimaatverandering het sterkst door water, teveel of ge weinig. En we kunnen allemaal wat doen, nu! Dat laten we in Nederland al eeuwenlang zien. Water is onze cultuur en hoort bij hoe we onze steden en landschappen hebben ontwikkeld. Water is ook onze economie met onze havens, binnenvaart en topsector water. We innoveren elke dag. En dat alles laat de Upfall Shower zien. Minder water, echt minder voor een echt duurzame toekomst.”

Ambassadeurs | Upfallshower

Hugo von Meijenfeldt
Coordinator Implementation Global Goals at Ministerie van Buitenlandse Zaken

“Ik geloof dat uitvindingen zoals de Upfall Shower zeker een grote bijdrage kunnen leveren aan het wereldwijde water en CO2 probleem waar wij tegenwoordig mee worstelen. De resultaten van de douche zijn ronduit spectaculair te noemen."

Ambassadeurs | Upfallshower

Vincents Everts
Trendwatcher, Digital transformation lover, Sustainability & EV + dagvoorzitter

"Upfall is voor mij het verhaal van een innovatie die heerlijk luxueus is tot 30% minder van mijn energie thuis verminderd en een ondernemer die door blijft gaat tot het lukt."

Ambassadeurs | Upfallshower

Anne Marie van Osch
Projectmanager Duurzame Energie/ Sustainable Energy 

​“Alle aandacht gaat tegenwoordig naar energie, dat is ook mijn werk bij de gemeente Almere. Maar wat vaak vergeten wordt is dat hoe meer water je warm moet maken, hoe meer energie je daarmee verbruikt. Daarom vind ik de Beterbad Upfall Shower een geweldige uitvinding. Je bespaart op water én energie tegelijkertijd zonder in te leveren op comfort.”

Ambassadeurs | Upfallshower

Antoine Maartens
Programma manager icoon project "Duurzame Wadden" at Urgenda

​“Bij het gebruik van de Upfall Shower, in onze energie neutrale woning op Ameland, hebben wij een vermindering in het gebruik van douchewater geconstateerd van 80%, ten opzichte van een normale douche. Dat betekent aanzienlijk minder warm watergebruik en daarmee een belangrijke CO2-reductie: dat is wat telt voor Urgenda.”

Ambassadeurs | Upfallshower

Bart Volkers
Innovatie- en projectmanager Watertechnologie bij Water Alliance en ProActBlue

“Sinds een paar maanden hebben wij de Upfall Shower thuis. De kinderen noemen het de regendouche, en die benaming past eigenlijk wel bij de douche ervaring. In mijn dagelijks werk beveel ik deze duurzame douche aan. Ik voeg graag de daad bij het woord en heb er daarom nu ook één. Duurzaamheid en comfort komen goed samen in dit innovatieve product.”

Ambassadeurs | Upfallshower

Barteld Oppers
Innovation Thinker & Consultant Hotel and Recreational sector

“De Beterbad Upfall Shower biedt de mogelijkheid voor de hotel en recreatie sector om iets te doen aan het grote water en energie verbruik en om daarnaast de stroom afvalwater te verminderen. Ik geloof dat het slechts een kwestie van tijd is voordat deze manier van douchen wereldwijd geaccepteerd is."

Ambassadeurs | Upfallshower

Chris Bruijnes
Bestuurder/directeur Innovatielink

“De Upfall shower is de Tesla onder de douches. Het is revolutionair zuinig en het brengt je eigen waterzuivering in huis! Dus geen nagenoeg schoon drinkwater meer in het afvoerputje. En dat met meer comfort, nauwelijks onderhoud en modern vormgegeven. Lang douchen met en goed gevoel."

Ambassadeurs | Upfallshower

Erik Lammers
Eigenaar van Sier Infrarood. Specialist op het gebied van duurzaam verwarmen met infrarood

​“Voor de toekomstige woningen zal het opwarmen van water voor de douche een groot probleem blijven. Een woning voorzien van een Upfallshower zal daar geen probleem mee hebben. De te gebruiken hoeveelheid warm water is zo gering en de luxe zo groot dat ik volledig geloof in deze “douche van de toekomst. De Upfallshower sluit naadloos aan in ons gas loos concept met infrarood verwarming.”

Ambassadeurs | Upfallshower

Gideon Goudsmit
Founder of the Energiecommissie. Green motion. Energy consultancy. Specialty energy positive buildings

​“Willen wij de komende generaties laten wonen in een bewoonbare wereld dan zullen we anders moeten gaan denken en leven. Douchen doen wij dagelijks met drinkwater en drinkwater is kostbaar. Veel mensen hebben geen eens toegang tot drinkwater in onze wereld. Laten we daarom solidair zijn met elkaar. Denk niet; wat kan ik halen, maar denk; wat kan ik geven. Douchen met een Upfallshower bespaart daarnaast nog eens erg veel energie en daar kan ik mij volledig in vinden. Verbeter de wereld en begin bij je zelf, zeg ik altijd.”

Ambassadeurs | Upfallshower

Hein Molenkamp
Managing Director Water Alliance

​“Water Alliance lid Upfall shower toont de innovatiekracht van het Nederlandse MKB. Een idee omzetten in business, met maatschappelijke relevantie. Water en energiebesparing en tegelijkertijd heerlijk douchen. Een innovatie met wereldwijde exportmogelijkheden."

Ambassadeurs | Upfallshower

Herman J. Harkink
Consultant LED, Wind- en Solar Energy. Circular, Sustainable Energy Solutions. R&D. BNI Forte

“Als consulent en technicus in duurzame energie weet ik maar al te goed dat douchen de op één na grootste energie verbruiker in huis is. Genoeg warm douche water zal ook in toekomstige woningen een probleem blijven. De Upfallshower is een product dat in mijn ogen veel oplossingen geeft. De douche gebruikt veel minder energie en water dan een normale douche, geeft minder afvalwater en laat de gebruiker toch genieten van een echte wellness douche.”

Ambassadeurs | Upfallshower

Thierry de Jager
Managing Director and Owner Hajé Hotels

​“in een tijd waarin de wereld geconfronteerd wordt met een dreigend water tekort kunnen we in de hotelwereld ook niet met lede ogen toezien hoe gasten lange tijd onder de douche staan. Met de Beterbad Upfall Shower kunnen we extra comfort bieden en toch minder water en energie gebruiken. Daarnaast verhoogd het een duurzaam karakter van een hotel.”

Ambassadeurs | Upfallshower

Tjeerd Herrema
Oud wethouder Almere, bestuurder-verandermanagement-toezichthouder non-profit (interim)

“De Upfall Shower precies de innovatie die we nodig hebben, mooi design en grote bijdrage aan minder water consumptie. Ik hoop dat veel bouwers en consumenten deze innovatie uit Almere weten te vinden. Het is het waard. Mooie innovatie uit de stad die vooraan staat bij innovatief bouwen."

Mooie woorden van héél veel tevreden klanten!