Upfallshower in camper - Upfallshower
Logo | Upfallshower

Upfall Shower in camper

Upfallshower In Camper

Hoi René, Ik heb snel wat fotootjes genomen van de douche zelf, een deel van de technische ruimte en de camper. Als je meer fotootjes wilt hebben, laat maar weten, maar het is een kleine doucheruimte, dus heel veel meer zal ik er niet van kunnen maken. “Een Upfallshower in je camper of boot? Gewoon doen! In mijn zelfbouwcamper heb ik er één en dat bevalt uitstekend. Samen met Camperbouw Holland, heb ik een extra tappunt bovenin de douche aangebracht. Daar tap ik gezuiverd water af zodat ik het opnieuw kan hergebruiken. Eerst voor mijn mini-wasmachine (genoeg voor twee wasjes per week) en tenslotte voor mijn scheepstoilet (met ruim voldoende water voor twee personen). Mijn tank van 175 liter en stahoogte van 2.20m (dit heb je echt nodig) geven mij 4 tot 5 douchebeurten en een luxere badkamerervaring als thuis. Voor zover ik weet is mijn camper wereldwijd de enige met een dit watersysteem, maar hopelijk niet voor lang!” Je mag mijn privé adres doorgeven aan mensen die meer info over mijn ervaringen willen. patrick_ven@hotmail.com.

Groeten Patrick

Upfallshower In Camper
Upfallshower In Camper